Obiteljski odmor

Obiteljski odmor 2020.

Nezaboravno iskustvo za sve uzraste

Brela su poznata kao odredište za odmor bilo za miran odmor u dvoje u svibnju ili lipnju, ili za obiteljski odmor obogaćen izletima i sportskim sadržajima u mjesecima školskih praznika, ili pak odmor za zrelije parove u proljeće ili kasno ljeto kada je klima blaga, a mir i tišina zamijene živu ljetnu atmosferu.

 

Brela su sigurno, prirodno lijepo te turistički razvijeno ljetno odredište gdje ćete provesti nezaboravan odmor bilo da putujete u paru, s prijateljima ili provodite obiteljski odmor s djecom.

 

Hotel Maestral, obiteljski hotel uz more, nalazi se uz šljunčanu plažu, proslavljenu plažu Punta rata koja je opskrbljena tuševima, ležaljkama, kabinama i sanitarijama te raznim morskim zabavnim sadržajima koji uključuju ronjenje, rent a boat, pedaline, jet ski, paragliding, wind surfing i druge morske sportove i aktivnosti.

 

U sklopu hotela Maestral nalazi se raskošan bazenski prostor sa sunčalištem, barom i ljetnom terasom te, naravno, bazenom.

 

Animacijski tim pobrinut će se za cjelodnevni zabavni program koji uključuje sportske i zabavne sadržaje, kao i animaciju za djecu koja se održava u obližnjem Bluesun hotelu Marina.

 

Večernje sate provedite uz piće na aperitiv baru ili ljetnoj terasi Bluesun hotela Maestral uz glazbeni program.

 

Zabavni sadržaji u hotelu uključuju:

 

  • Internetski kutak
  • Glazbu uživo na ljetnoj terasi
  • Tematske večeri

Želite li personaliziranu ponudu?

Unesite osnovne podatke u polja ispod, a mi ćemo vam unutar 24 sata dostaviti personaliziranu ponudu s aktualnim popustima.